Sinne is vandaag jarig, 3 jaar geworden.

IMG_0268
Zo ging Sinne als pup mee in de doggyride als ik Beike uit liet.

Vandaag is Sinne jaar, ze is 3 jaar geleden in Mantinge bij Limmie geboren. Het is een hond die altijd met de baas mee wil en goed luistert, behalve als er katten zijn want dan is ze niet te houden, egels en andere dieren wil ze ook wel pakken maar dan is ze niet zo fanatiek. Als alles volgens planning gaat zal ze volgende zomer een nestje krijgen.

 

Dekking Beike mislukt.

Na dat ik zaterdag een progresterontest had gedaan kreeg ik het advies om Beike zondag of maandag te laten dekken.

Manon kwam zondagmiddag langs met Siep en Beike had we veel interesse maar tot een dekking kwam het niet en maandag met een nieuwe test kwam de waarde op 18,8 wat al veel te hoog is.

We het wel geprobeerd en ze vond Siep hardstikke leuk maar van een dekking wou ze niets weten.

We hebben toen besloten om verlenging van het dekadvies aan te vragen en het volgend jaar mei nog eens te proberen.

Later liet Manon weten dat ze er van af zag dus ben ik aan het kijken naar een andere dekreu.

 

Progresterontest Beike

image Ik ben vandaag met Beike naar  dierenkliniek Oudorp geweest voor een progresterontest want ik wil Beike laten dekken, we waren daar maandag al maar toen werd ik gebeld dat het apparaat kuren had en geen betrouwbare uitslag kon geven, dus nu afwachten op het telefoontje van de dierenkliniek, normaal heb je binnen 2 uur de uitslag en als ik het hier op het dorp bij mijn vaste dierenarts, VCHN laat doen dan heb je de volgende dag pas de uitslag, beide hebben wel de meest betrouwbare uitslag.

Om half vijf ben ik gebeld en we gaan zaterdag ochtend opnieuw testen.