Dekreuen voor Sinne

We kregen vandaag mail van de wetterfac met Dekreuen voor Sinne, 1 die ik er op had staan is geen lid meer en nog 1 viel af en daar voor hadden ze 2 reuen toegevoegd zodat ik contact met de eigenaren kan op nemen en een reu uitzoeken waar voor ik dan toestemming vraag van de wetterfac.

De verwachting is dat Sinne in juli loops wordt en dan eind juli gedekt word en dan als alles volgens plan gaat met Beike zullen die pups een goede week oud zijn als Sinne gedekt moet worden. Als het zo uit komt moet ik regelen dat iemand met Sinne naar de reu gaat of op de pups past, het komt allemaal wel in orde als ik weet welke reu het wordt komt het hier te staan.

Kennismaking Epke en Beike

Beike en Epke

Vanochtend is Nancy langs geweest met Epke en die heeft kennis gemaakt  met Beike en dat is wel goed gegaan want Beike was wel in Epke geïnteresseerd en andersom ook, de foto is van Nancy.

Sinne was naar Dogs Enjoy want die trekt alle aandacht naar zich toe en neemt dan Epke volledig in beslag en we hebben haar om 3 uur weer opgehaald, we zien Epke weer op de clubmatch 1 april in Zutphen waar ik alleen met Sinne heen ga.

Dekaanvraag Beike goedgekeurd.

Vandaag zat in de e-mail de goedkeuring voor de dekaanvraag van Beike (Henke Guus fan it Driuwende Hus) met Epke en ik heb Nancy meteen een mailtje gestuurd dat ik zou bellen om een afspraak te maken zodat de honden ook een keer kennis kunnen maken, ik verwacht dat de dekking eind april zal plaats vinden, het is even afwachten want in de periodes tussen de loopsheid zit soms een maand verschil.

Je leest het verder hier en op Facebook.