Beike is vandaag 4 jaar in Middenmeer

image
Lekker slapen in de bus

Op 28 juli 2012 heb ik Beike (Henke Guus fan it Driuwende hûs) in Amsterdam op gehaald en ben met taxi, trein en bus naar Middenmeer gereisd, in de trein kreeg Beike veel aandacht, onder ander van een stel meiden uit Nieuw Zeeland die liepen te gillen oh a puppy en ook in Alkmaar bij de bushalte kreeg ze de nodige aandacht en in de bus was ze wel een beetje moe en lag ze meteen te pitten, thuis kreeg ze ook de nodige aandacht en ze dan ook gek op mensen en speciaal kinderen, ze zit er meteen tussen te knuffelen. Ook lag ze meteen een paar keer te water maar ze is er niet bang van geworden, ze gaat soms 3 a 4 keer per dag een rondje zwemmen. Hieronder een paar foto’s van de eerste maanden hier, ik zal er later nog een paar toevoegen en proberen ze op tijd te sorteren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *