Progresterontest Beike

image Ik ben vandaag met Beike naar  dierenkliniek Oudorp geweest voor een progresterontest want ik wil Beike laten dekken, we waren daar maandag al maar toen werd ik gebeld dat het apparaat kuren had en geen betrouwbare uitslag kon geven, dus nu afwachten op het telefoontje van de dierenkliniek, normaal heb je binnen 2 uur de uitslag en als ik het hier op het dorp bij mijn vaste dierenarts, VCHN laat doen dan heb je de volgende dag pas de uitslag, beide hebben wel de meest betrouwbare uitslag.

Om half vijf ben ik gebeld en we gaan zaterdag ochtend opnieuw testen.

Eén gedachte over “Progresterontest Beike”

  1. Hoi Fred, dat wordt even spannend! Veel succes gewenst de komende dagen met Beike en Siep en dat er maar een koppeling mag plaatsvinden, liefst twee keer! We lezen het wel op je site.
    Groeten, ook voor de baasjes van Siep, van Kees en Wilma Binken & Melle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *